Det er ikke den siste, det skal bli fire bøker fra Öland, en fra hver årstid. Har ikke fått lest Blodleie selv ennå, men den står definitivt på lista over bøker som skal leses. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg synes ikke denne Skumringstimen holdt helt mål, tror jeg ga den terningkast 3 jeg, Nattefokk var et lite hakk bedre...men stemningen, og miljøet i denne "serien" synes jeg er fin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå ble jeg nesten lettet. Leste ut Skumringstiden for et par dager siden og forstår ikke helt hvorfor "alle" er så begeistret for den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det spørs jo hva du forventer. Av en nordisk krim venter jeg å bli underholdt på en noenlunde intelligent og velskrevet måte, uten å verken skremmes vettet av eller få storveis nye innsikter. Theorin holdt mål i det perspektivet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke i mine øyne, dessverre. http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/2010/07/lest-i-2010-22-skumringstimen.html (hvis det skulle være av interesse hva jeg ikke lot meg begeistre av :) )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lurer på om det har sneket seg inn en liten feil på bloggadressen din?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/

http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/2010/07/lest-i-2010-22-skumringstimen.html

Kopiert fra URLen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg