Dermed ble jeg ferdig med både Skumringstimen og Nattefokk, og jeg lot meg absolutt underholde. Øland var nytt land for meg, kraftig natur og sug i skildringene.Må nok til med den siste i trilogien også, til tross for den ugreie tittelen: Blodleie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg likte godt skumringstimen. Syntes ikke det skjedde så mye i begynnelsen, men likevel dreiv historien meg videre til å lese boka, og jeg syntes den var bra. Litt anderledes krim enn hva man er vant til. Det skjedde i utgangspunktet ikke så mye, men fin blanding av historien før i tida, og nåtida, hva som skjedde med Jens og Nils, om Nils virkelig var i live og hadde ny ident, eller om han var død.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest alle de tre bøkene som er utkommet hittil. Du skal ikke legge så mye i tittelen "Blodleie", det skjønner du når du har lest boka! Den er minst like god som de to foregående. Han har lovet en bok til, dermed har han skrevet en bok for hver årstid, som var målet! God lesing!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Theorin svarer også til mine forventninger. I tillegg til krimaspektet lar jeg meg fasinere av Øland og landskapet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke den siste, det skal bli fire bøker fra Öland, en fra hver årstid. Har ikke fått lest Blodleie selv ennå, men den står definitivt på lista over bøker som skal leses. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ikke denne Skumringstimen holdt helt mål, tror jeg ga den terningkast 3 jeg, Nattefokk var et lite hakk bedre...men stemningen, og miljøet i denne "serien" synes jeg er fin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå ble jeg nesten lettet. Leste ut Skumringstiden for et par dager siden og forstår ikke helt hvorfor "alle" er så begeistret for den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det spørs jo hva du forventer. Av en nordisk krim venter jeg å bli underholdt på en noenlunde intelligent og velskrevet måte, uten å verken skremmes vettet av eller få storveis nye innsikter. Theorin holdt mål i det perspektivet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke i mine øyne, dessverre. http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/2010/07/lest-i-2010-22-skumringstimen.html (hvis det skulle være av interesse hva jeg ikke lot meg begeistre av :) )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lurer på om det har sneket seg inn en liten feil på bloggadressen din?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/

http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/2010/07/lest-i-2010-22-skumringstimen.html

Kopiert fra URLen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne