Det står på utsiden av boken at Jane Austen ville snudd seg i graven av ren misunnelse for ikke å selv ha skrevet denne boken. Det stemmer virkelig. Den er bra skildret, og det er den mest spesjelle og rareste boken jeg noen gang har lest. Ble med en gang min favoritt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hadde en følelse av å gå ut av en kinosal etter en skikkelig storfilm når jeg klappet sammen boken og var ferdig. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fantastisk fortelling, den holdt spenningen til siste slutt. Virkelig ei bok jeg anbefaler andre, ho beskriver tidsepoken , huset og folka veldig bra. Jane Austen ville nok ha snudd seg i grava ja. En av mine favoritter også. Virkelig en god leseopplevelse. Språket flyter godt, ei bok jeg gjerne anbefaler andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske