En noe ujevn samling, selv om det er nok av godbiter her. Ujevnheten kan kanskje ha sammenheng med det Murakami skriver i innledningen (fritt etter min egen hukommelse): "Skriver man en dårlig novelle er det bare å begynne på en ny".

Framfor denne samlingen anbefaler jeg den tynnere "After the Quake", en bok Murakami selv omtaler som et "konseptalbum".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er enig i konklusjonen om at det er en ujevn samling. Noen svært bra, noen "passe", og enkelte som ikke ga meg noe som helst. Ikke lett å finne et mønster i det, men stort sett likte jeg de lengste bedre enn de korte, og de nyere bedre enn de eldre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at det var litt ujevnt, men kan det forklares med at novellene er skrevet over ganske lang tid? At Murakami har blitt dårligere eller bedre siden han begynte? Novellene er skrevet fra 1980-tallet og frem til idag...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund Ådnøy