Ei vakker bok om nesten ingenting, men likevel om så mye.

Det gjelder noen få menneskers viktige milepæler i livet og det handler om empati, omsorg, tristhet og glede.

Ei herlig bok å lese når en ønsker seg en avslappende lesestund.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Flott oppsummert. Erfarer gang på gang at bøker som tilsynelatende handler om ingenting - ender opp med å handle om det meste. Ett annet eksempel i så måte holder jeg på med nå : "Pinnsvinets eleganse", av Muriel Barbery. Hvis ikke du har lest den og liker "Saman er ein mindre aleine" - drister jeg meg til å tro at du vil ha glede av dette pinnsvinet her, tankene hun tenker og hennes møte med menneskene i gården hun bebor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir nok til at jeg prøver meg på denne boken du nevner "Pinnsvinets eleganse". Har googlet litt og lest litt om hva også andre mener om boken og det lover bra synes jeg. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h