Har du prøvd Klokkene ringer for deg? Eller Farvel til våpnene? Den første er en av mine favoritter. Ikke gi opp Hemingway før du har sett på disse to!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Mitt forhold til Hemmingway er svært broket; har lese nokre novellesamlingar og avbrote fleire bøker (mellom anna Farvell til våpnene). Og sjølv om eg innser at det er kvalitet i det han skriv, så får eg meg ikkje til å lika måten han skriv på. Det er noko kort, knapt og konsist over det som eg ikkje kan svelga, det må altså tilvenning til. Antakeleg gjev eg, som du påpeikar, Hemmingway ein viss urett, men når det finns så mange bøker i verda eg ikkje har lese, vert Hemmingway lagt til side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg når det gjelder novellene hans. Jeg liker ingen av dem. Klokkene ringer for deg er en av disse bøkene som jeg vender tilbake til hele tiden. Farvel til våpnene er ikke like god. Men jeg ser ingen grunn til å lese noe jeg ikke liker, så jeg er altså enig med deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh Vigre