Da jeg satt meg ned for å lese denne gikk jeg inn med tanker om at dette ikke helt var i min bane. Kan vel si at jeg hadde litt rett, men mest feil. Det er en varm kjærlighetshistorie, men ikke den typiske versjonen, og det var noe med akkurat det jeg likte.

Det handler om bestemor, som tilsynelatende skal være gal, som aldri klarer å finne kjærligheten, men som plutselig blir gift med bestefar. Det handler om deres rare men merkverdige historie, om kjærlighet funnet og kjærlighet tapt.

Boken klarte å holde meg interessert gjennom de få sidene den hadde. Jeg likte hvordan forholdet til bestefar og bestemor blir beskrevet, og hva bestemor innerst inne følte og tenkte. Filmen kan bli interessant, og forhåpentligvis god!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie