Hm. Jeg er knapt halvveis i boka og hovedpersonen er - slik jeg leser det - i selvreflektert endring. Men uansett: romaner kan romme så uendelig mye mer enn karakterer i vekst - blir noe snevert å ha det som hovedkriterium på kvalitet synes jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er ikke noe hovedkriterium for meg på kvalitet at en romanfigur vokser. Men etter 2000 sider med Knausgårds indre liv føler jeg at emnet er ganske uttømt, spesielt når jeg føler at bokens Karl Ove står på stedet hvil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da leser vi tydeligvis forskjellig. Svært forskjellig. Jeg har ikke oppdaget det stedet hvor han har blitt stående å hvile. Jeg leser om en mann i utvikling og tåler lett et bind til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SMonica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol