Jeg er enig med deg i at det hadde vært ålreit om ulike versjoner kunne kobles sammen, kanskje også engelske og norske (og andre språk) utgaver?, slik at vi som du sier kan få et enda riktigere bilde av hvor mange som har lest den, diskusjoner om og sitater fra boka var på ett sted osv :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Men det er jo det på noen bøker..

Du har f.eks. den ene New Moon boka: http://bokelskere.no/bok/new-moon/33405/

Og den samme på norsk: http://bokelskere.no/bok/under-en-ny-maane/47288/

Likt antall eiere og diskusjoner

Du ser at verket har flere utgaver, både på norsk og engelsk her: http://bokelskere.no/verk/utgaver/32797/

Men ikke alle versjonene/utgavene er koblet til verket :) Så kanskje å finne en måte man kan koble bøker til et verk.. evt koble sammen to verk som egentlig bare er ett.

Så det er ikke et problem på alle bøkene, men bare på noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det har du rett i, husker nå når du sier det at på noen bøker kunne jeg klikke på "flere utgaver" og få opp både norske og engelske, men det var mange det ikke gikk på. Håper man kan finne en måte å koble dem sammen på :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg har importert listen min fra Goodreads og de ble det litt krøll for noen av bøkene hadde jeg allerede lagt inn den norske versjonen av i bokhyllen og da ble de liggende både på norsk og engelsk. Litt irriterende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti