Ikke den dummeste..

Nå venter jeg på filmen. Liker personlig godt Julia Roberts, og håper hun kan gjøre en god figur i rollen som Elizabeth.

Om boken....

Første og siste del var de beste synes jeg, jeg synes det ble litt for mye gud i den andre delen (India). Bortsett fra det, til tider fornøyelig og jeg kjente det i alle fall krible litt etter å reise når jeg leste den.

Kan anbefales, men litt tung å komme igjennom midten...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du er ikke alene om å glede deg til filmen - og setter også pris på Julia Roberts.

Angående andre delen - i India - ser jeg flere som synes det er for mye gud, noe som selvsagt er helt ok å synes. JEg for min del oppfattet ikke denne delen som gudelig - den er i høyeste grad religiøs i form av en søken etter noe åndelig. Jeg synes den åndelige dimensjonen er uendelig mye større enn en tradisjonell forståelse av gud - den er mye større grad preget av søken etter balanse og harmoni i sinnet. Det er nettopp derfor jeg likte denne delen så godt. Om det hadde vært gud jeg oppfattet at hun skrev om, ville jeg nok ha sluttet å lese etter en stund.

Til gjengjeld synes jeg Bali-delen til tider var litt langtekkelig - så det er tydelig vi fenges av forskjellige deler i den boka - artig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er jo enig i det du sier, at det handler mer enn om en spesifikk gud (som man kanskje tenker om gud). Det var vel ikke noe direkte religiøst budskap/innhold. Gud kunne visst være så meget i følge boken. Men for meg som har litt problemer med dette, ble det litt for mye. Og som du sier så fenger jo ulike deler av boken ulike folk. Det handler nok om hvordan man som leser tolker og hva man velger å legge i innholdet. Det er jo moro å se hvor ulikt man oppfatter en og samme bok.

Javier Bardem er ikke å forakte han heller..han blir vel en fin fin Felipe tenker jeg meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bare å glede seg;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T