Vet at det allerede er skrevet flere tråder om denne boka, men må likevel yte min skjerv: The Road er forferdelig trist, vakker, hjerteskjærende, tankevekkende... og hadde det ikke vært for alle dere medbokelskere , som har anbefalt boka på det sterkeste, hadde jeg kanskje gått glipp av den. Takk!

Det var genialt av forfatteren å la hovedpersonene forbli navnløse – hva betyr vel navn når verden allerede er hinsides kollaps? Selv om karakterene er uten navn, blir leseren likevel godt kjent med dem etter hvert. Jeg ble også svært begeistret over skildringene; normalt er jeg en utålmodig leser som ønsker meg action, men i denne boka var det definitivt riktig å la leseren dvele over landskapet og det som skjedde med hovedpersonene.

Mesteparten av handlingen foregår på det indre plan, blant annet merker leseren stor forskjell på gutten etter hvert som historien skrider fram. I tillegg er den direkte talen ganske repetitiv. Har kjøpt filmen, mer er litt usikker på hvordan boka kan filmatiseres og samtidig vise utviklingen hos karakterene. Har noen bokelskere både lest boka og sett filmen? Meninger?

Avslutningsvis vil jeg si at det eneste jeg ikke var helt fornøyd med, var slutten. Den var litt for selvsagt, det virket nesten som om forfatteren feiget ut, eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, kan så absolutt anbefale deg å se filmen men kanskje drøye det litt etter å ha lest boka. Viggo Mortensen er en skuespiller i eliteklassen. Bare husk å ha et lommetørkle i nærheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte å drøye litt, ja, vil jo ikke at boka og filmen skal slå ihjel hverandre. Liker også Mortensen veldig godt. Gråter veldig sjelden av film, men jeg skal passe på å ha kleenx i nærheten denne gangen ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte bare si at slutten for meg var en overraskelse og det jeg var mest fornøyd med ved bokens handling :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsiljehusmorDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenAmanda AMarianne MStig TTherese Holm