Hvis du overfører interessen din til mer sportslige termer ville en nok kalle din enorme kapasitet for lesing ; å ha et utpreget konkuranseinstinkt. Og det er ihvertfall ganske vanlig blant unge menn.hehe. Ser jo ut som du er litt stolt av den uoffisielle rekorden din;))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det kan hende det at det er eit lite konkuranseinstinkt der, men for all del må det ligge noko bak for å kunne drive slik "sport". Poenget er vel meir at eg gledar meg over litteratur. Kanskje litt stolt det kan du ha rett i hehe, men når ein jobbar hardt for noko eller mot noko mål så er det deilig å få litt for det utan at det eigentleg har noko å seie i prinsippet.. Men eg har slutta å lese så mykkje som eg gjorde før, eg er lenger ikkje avhengig av dette "jaget", no for tida har eg like stor interesse av å diskutere litteraturen framfor å lese så mykje..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Var ment som en spøk;) Ser ut som du klarere deg helt fint. Det virker som du er veldig god på litteratur, både å lage quizer (som forøvrig er altfor vanskelig for meg) og på diskusjon/ refleksjon over det du har lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk takk, var ikkje meininga å konfrontere. Skal prøve å gjere quizane litt enklare og kanskje vinkle dei litt mot eit breiare publikum..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høyres bra ut! Men; det er jo litt artig at dei er vanskelege òg! Utfordringar er alltid bra. I tillegg har dei fått auga mine opp for Paasilinna - takk igjen ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Berre hyggeleg det, kanskje quizane framover vil veksle mellom vanskeleg og lettare, poenget var nok som nemnt at ein skulle bruke litt tid på tenke og kanksje skape ein diskusjon rundt spørsmålet..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg gler meg;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan Finnson