Hvor ofte tenkte du man skulle møtes?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

No var denne tråden, i hovudsak, eit forsøk på å finne ut om ei slik lesegruppe eksisterer i Bergensområdet, men resultatet ser svært dårleg ut, i alle fall til no.

Dersom det vert aktuelt å sette i hop ei slik gruppe, trengs det nok ein litt meir ansvarsfull person, enn meg sjølv, i spissen, men det burde vel kunne la seg ordne dersom interessa er der.

Kor ofte ein skal møtast? Tja det kjem vel litt ann på korleis opplegget til lesegruppa er, dersom ein skal lese bøkene på eiga hånd for så å diskutere dei i plenum, vert det vel ikkje behov for så hyppige møter, slik at alle kan klare å halde følgje. Men dersom ein baserer seg på å lese bøkene i gruppa, altså høgtlesning kan det jo kanskje vere lurt å treffast oftast. Eg veit ikkje heilt kva som er vanleg, eller kva folk er interessert i, men 2 gongar i månaden på det første forslaget og 2-4 gongar i månaden på det andre, høyres det passleg ut?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg foreslår at vi setter av en dato etter at ferien er over. Vi tar en iskald en på en pub og avtaler nærmere. Hvis det er interesse for dette, lager vi en event her og på facebook. Ok?

Du får finne en dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høyres ut som ein svært god ide! Eg nyter late sommardagar i Nordfjord, så vi får bli enige om ein dag etter ferien.

Eg er rimlig sikker på at interessa er der =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

interessen er der også hos meg, i hvert fall!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Fallamarithc