Definitivet også som terapi ! Har mange års erfaring både med meg selv og venninner/venner. En trekkes mot bøker ut i fra humør og sinnstilstand og får ut fra mine og andres erfaringer veldig ofte noe positivt igjen for det.

Jeg leser ca. en bok i snitt hver uke, men jeg leser mange bøker på en gang så det vil ikke si at den boka jeg begynner på mandag er ferdiglest neste mandag.

Har også faste månedlige studier som jeg ofte må prioritere foran vanlig boklesing.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En stjerne for dette innlegget. Er helt og holdent enig med det du skriver.Jeg har også flere bøker igang samtidig og enkelte bøker jeg ikke trodde jeg skulle lest, kan plutselig en dag vær aktuelle. Da er jeg i det rette modus akkurat for den bestemte boka.Så, ja, i høyeste grad terapi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy Englund