Uff. Jeg som trudde jeg leste mye, og kjæresten min som er oppgitt over at jeg alltid sitter med nesa i en bok. Men så langt i år har jeg lest 11 bøker bare. Så nå har jeg litt dårlig samvittighet over alle de bøkene jeg skulle ha lest. Må nok få opp dampen hvis jeg skal holde opp tempoet med de under her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er ingen konkurranse, det er viktig å huske på. Da tror jeg det er fort gjort å miste lesegleden, i alle fall for en periode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er visst like treg som deg; har kun(?) lest 12 bøker hittil i år.

Kunne ønske jeg var i stand til å lese raskere slik at jeg fikk med meg flere bøker... men da hadde i hvert fall ikke jeg fått med meg språkbruken som jeg alltid henger meg opp i, og som egentlig gjør hele langsomheten verdt det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida Stine ! Ikke ha dårlig samvittighet !

Kanskje tygger du bøkene i stedet for å pløye gjennom dem. Eller det er kanskje slik at du rett og slett har funnet din måte å lese på som underholder og engasjerer deg mest.

Fortsett i ditt eget tempo.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger Martinsen