Så bra du likte artiklene også. Det er så kult at historien om Frankenstein og monsteret kan inspirere til skriverier om så mangt, og at det får en til å tenke og føle alskens ting.

Livene til både Mary Shelley og moren Mary Wollstonecraft virker spennende og lærerike, og en dag skal jeg som sagt få lest boken om dem begge: “Romantic Outlaws: The Extraordinary Lives of Mary Wollstonecraft and Her Daughter Mary Shelley”.

Gleder meg litt til å lese hva du synes om historien også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, nettopp, her får en tenke og føle på alskens ting. Det syns jeg Shelly får mesterlig fram i boken. Hun viser hvordan følelsene hopper fra sorg til lykke og omvendt, på bare sekunder, fordi følelsene styres av tankene til karakterene. Victor tenker på monsteret og fylles av vemmelse, for så å tenke på Elisabeth og føler på varme, når tankene hopper til William kjenner han på sorg og fortvilelse, og vi blir med på reisen.
Jeg har notert «Romantic Outlaws» på ønskelisten, og kan bare håpe på at den kommer i en norsk utgave.
Vil du lese hva jeg skrev om Skald sin utgivelse av Frankenstein, finner du den her.
Takk for inspirasjon!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg er helt enig med deg! Mesterlig :) Godt sagt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TJakob SæthreGunillaIngunn SKirsten LundAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaPiippokattaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundTone