Dette er kanskje ikke den mest kjente boken skrevet av den verdenskjente, men nå avdøde, evangelisten Billy Graham, som er utgitt her i Norge. Det er en gammel bok fra 1972 og gir oss et innblikk i hva som kjennetegnet generasjonen mot slutten 60 og begynnelsen av 70-tallet. Den gir også samtidig et lite bilde inn i Jesusvekkelsen som fant sted blant ungdom og hippier rundt disse tider.

Etter å ha sett filmen ”Jesus Revolution” så ville jeg gjerne lese en bok som omhandlet denne tiden og selv om Graham klarer å male det mørke som lå over samfunnet på denne tiden så synes jeg man får altfor lite innblikk i selve Jesusvekkelsen på denne tiden og litt for mye innblikk i det mørke og søkende samfunnet som denne vekkelsen var et lys i. Graham får allikevel fram Jesus og evangeliet som svaret på ungdommens søken og de problemene som florerte på denne tiden, og alt dette på typisk Graham-vis. Alt i alt en helt grei bok, ikke det helt store og ikke det helt banale, men et greit historisk innblikk på hippietiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen