Jeg er egentlig ikke så glad i krim som har med storpolitikk og slikt å gjøre, men denne ble nå med meg hjem før sommeren allikevel. Jeg tok den opp for et par dager siden og begynte på den og joda, det var da action her.

Norges prinsesse, datteren til Kronprins Haakon, blir kidnappet og man skjønner snart at det er russere som står bak. Politietterforsker Frans Nansen, med lang bakgrunn i spesialstyrkene blir mer eller mindre presset til å ta på seg oppdraget med å få prinsessen hjem igjen.

Boken tar av fra første side og den er blodig, grotesk og brutal så det holder! Ikke en krim for sarte sjeler dette, men når jeg først kom inn i den var den vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken BjørnesPiippokattaEster SIngunn SPer LundEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiAKirsten LundLailaAnne Beth Amdal VoldHildaAvaClarityReadninggirl30Tor Arne MyklebustTinaBerit RTrude JensenbeaverkriekDaffy EnglundRolf IngemundsenHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldIna Elisabeth Bøgh VigreOdd HebækmarithcMalinn HjortlandRandiBeathe SolbergJorund KorbiPilarisKjerstiFrank Rosendahl SlettebakkenThomas Røst StenerudTanteMamieAnniken RøilHarald KHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingMargrethe  Haugen