Dette er en slags lukket rom mysterium. Folk dør i hopetall på en øy som sies å være forbannet. Flere tiår tidligere var det en skole for uskikkelig barn der, flere år etter det, ble en jente drept på skoletur, og i nåtid er en mengde mennesker samlet for å nyte overnattingsstedets luksus.
En nevrotisk politikvinne blir satt til å løse mordene.
Premisset er bra, men synes gjennomføringsevnen er heller laber. Jeg fikk ikke tak i den engelske utgaven, så håper at det er oversettelsen som er dårlig og at originalen er bedre skrevet. Det er blødmer og klisjeer i fritt fall, og unødig mange beskrivelser som ødelegger flyten. Konfrontasjonen mot slutten var nok ment å være spennende, men for min del ville jeg bare bli ferdig.
Språket/oversettelsen ødela leseropplevelsen for min del. Bryr du deg ikke om det, vil du sikkert like denne bedre enn meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandBjørg Marit TinholtSynnøve H HoelAmanda ASiv RønstadMarit MogstadRandiABenedikteLilleviDolly DuckReadninggirl30Gunn DuaasHanne Kvernmo RyePiippokattaTone HJulie StensethRonnyHelena EHarald KPer Åge SerigstadFrank Rosendahl SlettebakkenCarine OlsrødAvaMarit AamdalHilde VrangsagenKaren PatriciaHilde Merete GjessingKetilSynneSiv ÅrdalConnieNtotheaEster STor Arne DahlIngeborg GgretemorNorahRune U. FurbergAnne-Stine Ruud Husevåg