Hjertelig takk. Jeg har ikke problemer med engelsk, vel kanskje med enkelte tekniske ord. Er noe kritisk med å gå inn på tyrkisk nettside. Skal spør mine engelske/amerikanske venner på Ravelry (hehe de kan mer enn å bare strikke).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Varsom får du være uansett hvilket språk nettsiden du skal besøke er på.

https://snl.no/HTTPS

Her kan du lese litt på Store Norske Leksikon om hvorfor du bør passe på å legge merke til den ekstra S-en etter HTTP i en nettadresse.

Godt filmskue! Fikk lyst til å sjekke ut denne filmen selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Prøver å være så varsom jeg bare kan på nettet. Takk for linken, den var interessant å lese og var ikke klare over betydningen av å legge til s bak http. Heldigvis så lærer man noe hver dag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødThea