Er igjennom første «novelle», hvor Olive oppleves gjennom ektemannens øyne. Olive fremstår som litt dominerende og høylytt, men også empatisk. Hovedpersonene i denne historien er ektemannen, apotekeren og hans assistent. Skal bli interessant å se Olive fra andre ståsted.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Første novelle, Apotek. Da jeg leste denne, satt jeg igjen med et inntrykk av Olive som en fjern, stram, ikke veldig blid/imøtekommende dame. Mulig fordi novellen ble fortalt gjennom ektemannen, Henrys, øyne. En tankevekkende novelle som beskriver det at to ektefeller så helt tydelig også er veldig glade i andre personer, samtidig som det kommer fram at de ønsker (eller må?) å holde sammen videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er her i den første historien som heter APOTEKET at vi møter ekteparet. Vi kjenner ikke til deres forhistorie, men skjønner fort at de har vært gift noen år, og det virker ikke som de har god kommunikasjon. De ha begge øyne for noen andre (mer enn det vet vi ikke). Sjalusi og misnøye er vel noen av ingrediensene i denne historien. Jeg skal ikke si så mye mer en det, men skjønner vel i deres siste samtale at de ikke har gitt opp hverandre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men også tolerante i forhold til hverandres følelser for andre, synes jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M