Var han tilstede der når det skjedde?: https://miff.no/mediedekningen/2024/03/01nok-en-gang-gjorde-norske-medier-seg-til-medlopere-for-hamas.htm

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Ja, han er i Gaza, i nord der familien alltid har bodd og kan bekrefte hendelsene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke bare noe han har hørt. Hvis han var akkurat der er det utrolig at han overlevde. Tviler på det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han er i Gaza, han har sammen med andre slektninger og venner av familien vært vitne til hendelsene.
(De hjelper hverandre med å finne mat, grave ut de døde fra ruinene etter bombeangrepene, bekrefte navn, dokumentere/sende bilder (også til oss) av de døde, (av utbombede hus) og med begravelsene.)
Vi skjermer vår datter (min yngste), hun har sett bildene av det utbombede huset der hennes besteforeldre bodde, den nedbrente eiendommen men ikke av de døde, vi vil at hun skal huske de døde slik de var i livet.
På et av bildene kunne vi se det lett gjenkjennelige daddeltreet (daddelpalme) utenfor terrassen, min datter tegnet dette daddeltreet, det eneste tegnet på liv i ruinene.
Vi elsket familien svært høyt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Har du lest noe i palestinske skolebøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, min yngste datter er tospråklig, hun snakker arabisk (hun lærer også å skrive/lese arabisk) med far og norsk med meg. Jeg kan forstå, jeg har vært omgitt av arabisk daglig men jeg skriver/leser ikke arabisk.
Hvorfor spør du meg om palestinske skolebøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Vær så snill og stopp, Tralte., som Lillevi oppfordrerr til lenger ned i tråden. Ha litt medfølelse.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

"Mohammed al-Hajjar met eyewitnesses of the latest Israeli massacre of Palestinians awaiting aid distribution at Gaza City's Kuwait Roundabout."

  • MEE correspondent speaks to eyewitnesses of the latest Israeli massacre in Gaza
  • Palestinians in Northern Gaza Observe Ramadan Amidst Rubble / News9
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det israelske forsvaret har publisert video-opptak av hva som skjedde. Det beviser at det Israel anklages for her ikke stemmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alt det Israelske forsvaret publiserer er løgn, det de publiserer som "video-opptak" er forfalsket. Kynisk forfalsker de sannheten, produserer løgn etter løgn etter
løgn, propaganda.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå må du gi deg Tralte. Hvis denne palestineren ikke var et øyevitne, tror du ikke på han. Og hvis han var et øyevitne, må han være død og kan ikke vitne. Hva slags logikk er dette?

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det stemmer. Sier ikke at han må være død, men utrolig at han overlevde så han kan være vitne. Uansett tror jeg mer på Israels og miffs versjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mener om han var akkurat der når det skjedde. At han så hendelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen