Denne uken har jeg bestilt :

Forfølgelsen av Julian Assange : eller kunsten å kneble en brysom budbringer av Gisle Selnes
Når du kjenner at det begynner å ta slutt av Stig Larsson
+
Stefans lille svarte av Stefan Sundström
Det glemte århundre - historier fra 1600-tallet av Atle Næss

De to siste har jeg bestilt hos Ark som jeg skal hente i neste uke. Så jeg har forsynt av Mammutfatet. Det var fordi i dag morges så våknet jeg opp med sludd og hvit dekke og var ikke lysten til å reise til byen. Heldigvis så forsvant sluddet i løpet av dagen og marken rundt omkring begynner å bli grønn.

Utenom det så er jeg med på 2024 Valentine Hunt på Librarything og har løst 11 gåter utav 14. I desember i fjor var det Treasure Hunt 2023 der jeg klarte alle 12 gåtene.

PS! Har løst alle 14 gåtene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Interresant bøker du har bestilt deg. Mammut hørtes gøy ut. Fint med litt vår stemming overalt. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen