Uff! Klarte å rote meg til mammutsalget bare for å se.... Det ble 18 lydbøker det gitt! Mest krim, men også Blå og Przewalskis hest av Maja Lunde og Ekko av Lena Lundgren. Jeg har iallfall noe å lytte til framover :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hehe du også. Plutselig så er der bøker som man ikke har sett før og fanger interesse. Når det gjelder lydbøker hører du de på mobilen eller på PC'en ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hører på mobilen. Det ble litt trøblete å få tilgang til bøkene denne gangen, men ordnet seg tilslutt. Måtte laste ned på PC og overføre til mobil. Alle har jo forskjellig system, tror jeg ha 6 apper nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandTine SundalChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreEllen E. MartolStian AxdalMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLilleviEP LAnniken Røil