Ja, livet kan komme inni mellom lesing er sikkert. Jaja jeg kan ikke gå forbi en bokhandel uten at noen bøker blir med meg hjem. Sist var Ark. Hehe beina først og resten av meg etter.

Mor om natten av Niels Fredrik Dahl
Tung tids tale av Olaug Nilssen
Familieleksikon av Natalia Ginzburg
Drømmehuset av Veronica Henry (tilbud for medlemmer)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Familieleksikon var en flott bok, du kan glede deg til den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk. Det var som om jeg var i "candystore" da jeg var på Ark. Mye å velge mellom. Utdraget på baksiden sier noe + magefølelsen, men opplevelsen av lesereisen blir noe annet fordi det skjer underveis. Når jeg får tilbakemeldinger øker det til leselyst - ikke for store forventning, akkurat passe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hørtes ut som gode bøker du har kjøpt deg. Dahl er en god forfatter, har lest fars rygg i fjor av han likte den veldig godt. Ginzburg har jeg også lest en bok av som jeg også likte ganske godt. Nilssen har jeg også lest noe av. Henry ikke så langt, men det kan jo fortsatt skje. Bokhandel er koselig da, viktig å støtte de. :)

Håper du en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise Selnes