Jeg ble litt betenkt over at vi valgte en bok med bare fire stemmer bak seg. I betraktning av at Jon Fosse også kom inn på annenplass med tre stemmer, tror jeg likevel at det skal gå bra med felleslesningen av Trilogien. Siden Fosse er utropt som en mester av det uutsigelige, ser jeg med spenning fram til samtalen vår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Skjønner hva du mener, Harald. Når det er sagt, så er det ikke uvanlig at stemmene fordeler seg jevnt på bøkene, og noen ganger vinner en bok med liten margin. Men du tenker sikkert på dette med kun en stemme (nytt i denne runden). Det hadde vært fint om flere kom med sine tanker om dette. Vi kan godt gå tilbake til at vi MÅ bruke to stemmer når vi skal stemme på en bok. Som det er nå, så har vi en deltaker som har uttalt at h*n ønsker å kun gi en stemme ved valg av bok, og deg som ønsker at vi skal måtte stemme på to bøker når vi velger fellesbok. Hva tenker dere andre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  Malmin