De er funnet nå i ruinene, bekreftet drept etter et bombeangrep. Besteforeldre, 3 tanter og 9 kusiner (barn).
Vi skjermer datteren vår (min yngste) så godt vi kan, fra de grusomme bildene som kommer frem i nyhetssendingene.
Vi ser på bilder fra Jabalia, slik det så ut før bombingen, det fine huset til besteforeldrene, hagen, det lett gjenkjennelige daddeltreet foran terrassen.
Vi vet at en av hennes onkler med familie og en av hennes tanter (hennes mann, også bekreftet drept) med barn fremdeles er i live.
Jeg har ikke lest noe de siste månedene, men jeg har mange bøker på siden min her som jeg ønsker å lese.
God helg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Så fryktelig å høre, Julie! Selv om jeg ikke har skrevet her om det, har jeg tenkt mye på den forferdelige situasjonen du og dine nærmeste er i og som det er vanskelig å forstå rekkevidden av. Du har min dypeste medfølelse. Det føles så meningsløst at ikke verdenssamfunnet kan stoppe denne galskapen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Bildene fra Gaza er apokalyptiske, vi skjermer datteren vår (min yngste) så godt vi kan.
Det er nesten ikke til å holde ut å se nyhetssendinger som sendes direkte selv for oss som er voksne. Vi er takknemlig for de som ble funnet og for at de vil bli begravet,
takk for svar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var vondt å høre, og du og dine har min dypeste medfølelse. For oss andre kan det være vanskelig å ta denne grufulle situasjonen innover seg i sin fulle bredde. Dere har hatt den nært innpå livet i lang tid; det er vanskelig å finne ord.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk, mange i Gaza vet ikke hvor de skal lete eller grave, mange av områdene er ugjenkjennelige etter den massive bombingen. Det er grusomt, men vi er takknemlig for de som ble funnet (funnet i ruinene 3 dager etter et bombeangrep) takknemlig for at de vil bli begravet, begravet i jord som de elsket høyere enn sitt eget liv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vakre Gaza voldtatt og forslått ligger hun der.
Sjelen hennes som speiler himmelen, enda vakrere, uberørt og ren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er forferdelige nyheter. Du og din familie er i i tankene mine og har min dypeste medfølelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vår datter er tospråklig (norsk/arabisk), vi prøver å skjerme henne så godt vi kan for det mest grusomme, de grusomme nyhetssendingene, vi demper lyden og har skjermen på før hun våkner eller etter leggetid.
Vi har valgt å være åpne å fortelle sannheten om de som ble funnet i ruinene, at hennes besteforeldre, 3 tanter og 9 kusiner (barn) ble drept i et bombeangrep.
Hun forstår alt uansett, når pappa snakker med med "amu Saed", som er i Gaza...som kan fortelle hva som har skjedd.
Takk, for svar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnes ikke sterke nok ord for å beskrive angrepene som nå skjer i Gaza.
Som foreldre står dere i i en ufattelig vanskelig situasjon. Dere skal både beskytte datteren deres for grusomheter og samtidig formidle at kjære slektninger er døde.
Det er beundringsverdig at dere makter å stå i denne situasjonen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette var da helt forferdelige nyheter. Jeg vet ikke hva jeg skal si, ord blir fattige i denne sammenhengen. Føler med deg. Ta vare på hverandre <3

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mange av barna som har overlevd bombeangrepene er så traumatiserte at de ikke snakker mer og svært mange har mistet sine foreldre.
Vi vet nå at de (en onkel og noen venner av familien) har funnet et sted å begrave de som ble funnet i ruinene, det er godt å vite at de vil bli begravet der, et kjent sted.
Takk for svar, ord blir fattige men fattige ord kan også løfte, bære håp.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"We often said at that time if the world knew - if it had witnessed our pain, if it had seen an entire people being killed and uprooted it would have never allowed it to happen, we were so wrong."
- Riyad Mansour.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så forferdelig å høre!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, det har nesten ikke vært til å holde ut.
Det mest grusomme har vært letingen etter bombeangrepet og flere dager med å grave ut de som ble funnet og bekreftet drept i ruinene.
Når dette skjedde så vi også nyhetssendinger der israelske styrker raserte gravplasser, mange av de som nylig ble begravet der ble funnet igjen halveis nedgravd i sand.
Vi har skjermet og skjermer fremdeles datteren vår (min yngste) fra de mest grusomme nyhetssendingene.
Hun har en far (som bodde i Gaza til han fylte 19 år) som i hennes øyne kunne klare å bære all sorg i verden...hun ser nå for første gang en sorg som til og med hennes far nesten ikke kan klare å bære.
Vi er svært takknemlige for de som ble funnet og at de nå er begravet.
Takk for svar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne Sjønnesen