Hei! Eg har lese Stormfulle høgder (Skald forlag sin fantastiske nynorskversjon) og Jane Eyre. Eg gar ikkje lese Vide Sargasso. Viss du likar horrorbøker, burde Stormfulle høgder vere perfekt. Ei av dei beste bøkene eg har lese. Jane Eyre er veldig god også, og eg tenkte ikkje på boka som feministisk, berre kort og godt ei god forteljing med ein sterk, kvinneleg hovudperson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Horror er min sjanger, men liker å lese andre sjangere innimellom, også. Stormfulle høyder og Jane Eyre er to veldig kjente bøker, og må si at Stormfulle høyder frister mer, da jeg har hørt den skal være noe mørk og stemningsfull. Pluss at jeg liker gotisk litteratur. Så takk for tips. Skal prøve å få med meg den i år. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lukke til! Forresten, eg las Tollak til Ingeborg av Tore Renberg i går. Eg vil seie at boka har klare trekk av uhygge og gru, men det er nærmast alt på eit psykologisk plan, og handlar om arv og miljø, og om korleis det er vanskeleg å vere nokon andre enn den ein er, iallefall sett i ettertid. Veldig god, lita bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, tror jeg trenger det. Har selvfølgelig hørt om Tollak til Ingeborg, men tror ikke det er en bok for meg. Men skal selvfølgelig få med meg Stormfulle høyder i år. Det virker som om nesten alle har lest den bortsett fra meg. Hyggelig at du koste deg med Tollak til Ingeborg.=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg G