"Det du eier evig" av Inger Johanne Øen
– Leseeksemplar fra Gyldendal

Treerbanden Silja, Ann og Kathrine hang alltid sammen. Men så en septemberkveld i 1990 blir Ann borte. Ingen aner hva som har skjedd. Nå har det gått 19 år. Silja har nylig flyttet tilbake til hjemstedet, og jobber som politi på Hønefoss politistasjon – da liket til Ann blir funnet på en nedlagt gård i nabolaget.

Dette ble den siste boka jeg rakk å lese i år. Det er debutboka til forfatteren, og her har dere noe å glede dere til den kommer i salg om noen få dager, i januar.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaJakob SæthreCarine OlsrødNina M. Haugan FinnsonJulie StensethTove Obrestad WøienIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KPer LundHarald AndersenVannflaskeMarianneNElisabeth SveeEmil ChristiansenalpakkaBertyBjørg L.Kirsten LundSigrid Blytt TøsdalIngvild RosslundRoger MartinsenTine SundalPiippokattaTom-Erik FallaTanteMamieRisRosOgKlagingMathildeYvonne JohannesenVibekeRandiABeathe SolbergTheaBjørg  FrøysaaLinda NyrudBerit RReadninggirl30LailaKaramasov11Trine