Artig bok, er ikke så greit å være en suksessfull leiemorder når feil person tas av dage i New York, og flybilletten i lomma på offeret sender morderen til Island. Helgason harselerer med det islandske samfunnet, dets rikdom(!) og holdninger. Anbefales! Har alle islendinger 2 4-hjulstrekkere i garasjen? Er det bare asylsøkere og sosialklienter som tar bussen? All ære til oversetteren som har greid å bevare humoren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette er ikke min type bok. Leser litt til likevel, for den har så morsom språkhumor. Men det er DEFINITIVT ikke min type bok. Så leser jeg videre uansett fordi det er så mye bra ironi og likesom-betraktninger fra utenfraperspektivet. Har aldri lest en så bra bok jeg ikke liker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Leste Stormland i fjor, jeg også. Pussig hovedperson. Liker islandsk litteratur, men nå er kanskje islandske krimforfattere, som etter å ha vært forfriskende innenfor genren, lik nesten alle andre. Helgason er morsom, kanskje islands Paasilinna?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein