"Juleselskapet" av Natalie Normann
– Leseeksemplar fra Bladkompaniet

Vi er i Haugesund i året 1890. Kjæresten til Myrthild, Oscar skal en tur til sjøs. Han kommer tilbake til jul, det var i alle fall planen. Dessverre faller han i vannet og blir borte på sjøen. Hjemme driver Myrthild skipshandelen hun har overtatt etter faren. Hun sørger, men gir ikke opp håpet om at Oscar er der ute et sted. Forretningen går bra, og Myrthild lager masse fin julestemning for kundene.

En kjempehyggelig lettlest julebok hvor du kan drømme deg vekk, enten nå før jul – for å få slappet av litt – eller når som helst ellers.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Daniel DuppskoRufsetufsaJakob SæthreCarine OlsrødNina M. Haugan FinnsonJulie StensethTove Obrestad WøienIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KPer LundHarald AndersenVannflaskeMarianneNElisabeth SveeEmil ChristiansenalpakkaBertyBjørg L.Kirsten LundSigrid Blytt TøsdalIngvild RosslundRoger MartinsenTine SundalPiippokattaTom-Erik FallaTanteMamieRisRosOgKlagingMathildeYvonne JohannesenVibekeRandiABeathe SolbergTheaBjørg  FrøysaaLinda NyrudBerit RReadninggirl30LailaKaramasov11