"Juleselskapet" av Natalie Normann
– Leseeksemplar fra Bladkompaniet

Vi er i Haugesund i året 1890. Kjæresten til Myrthild, Oscar skal en tur til sjøs. Han kommer tilbake til jul, det var i alle fall planen. Dessverre faller han i vannet og blir borte på sjøen. Hjemme driver Myrthild skipshandelen hun har overtatt etter faren. Hun sørger, men gir ikke opp håpet om at Oscar er der ute et sted. Forretningen går bra, og Myrthild lager masse fin julestemning for kundene.

En kjempehyggelig lettlest julebok hvor du kan drømme deg vekk, enten nå før jul – for å få slappet av litt – eller når som helst ellers.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars Mæhlum