Haha, kanskje teorien din har noko for seg - i bokylla mi står to bøker av Kundera og tre av Balzac, alle ulest! Dei er hamna i "skal-snart-lese-når-eg-får-tid-men-glir -stadig-bakover-i-lesekøa"-kategorien. Men eg har ikkje gitt dei opp enno! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja - tenkte jeg det ikke! Den slår alltid til, den teorien der... (og den har naturligvis sitt utspring i den gode, gamle "på seg selv kjenner man andre"-filosofien). Jeg har forresten ikke gitt opp jeg heller, altså! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Teorien min "virker" for øvrig begge veier: de som elsker Hamsun, er gjerne like store fans av Kundera og Balzac, viser det seg. Interessant, hva? i alle fall ganske underholdende?

... kanskje jeg skulle døpe den "Lex annelingua" og sende den på egne ben ut i verden for å se om den har livets rett? ;-P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagenqweeksilber