"Julemysteriet på Sjøfryd" av Lene Lauritsen Kjølner
– Leseeksemplar fra forfatteren

Idylliske Sjøfryd, fungerer som et eldresenter. En dag det er et skikkelig dårlig vær, blir en av de ansatte borte. Det er ingen hemmelighet at de finner han død, drept. Beboere og ansatte går sammen for å se mer på saken. For han har vel ikke falt ned ved et uhell? Hva gjorde han egentlig ute i det forferdelige været?

Boka er utformet som en adventskalender med 24 kapitler hvor du får julestemning, underholdningsfaktor og et glitrende språk. Kos deg med denne, eller gi den bort i julegave.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAne