"Julemysteriet på Sjøfryd" av Lene Lauritsen Kjølner
– Leseeksemplar fra forfatteren

Idylliske Sjøfryd, fungerer som et eldresenter. En dag det er et skikkelig dårlig vær, blir en av de ansatte borte. Det er ingen hemmelighet at de finner han død, drept. Beboere og ansatte går sammen for å se mer på saken. For han har vel ikke falt ned ved et uhell? Hva gjorde han egentlig ute i det forferdelige været?

Boka er utformet som en adventskalender med 24 kapitler hvor du får julestemning, underholdningsfaktor og et glitrende språk. Kos deg med denne, eller gi den bort i julegave.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnDemeterEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud Husevåg