Ilan Pappe er den historikeren jeg vet om som er mest påvirket av arabisk propaganda.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Det finnes utallige eksempler på propaganda fra Israel, grusom propaganda som blir brukt systematisk for å beholde makten.
Propaganda, dehumanisering og løgn.

"I krig er sannheten det første offeret."
- Aischylos

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har jeg aldri hørt noe eksempel på. Hvis man vi i dybden på det bør man lese «Løgnindustrien» som Miff har gitt ut på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Dette var ille. Krigen er grusom, men både israelerne og palestinerne vil overleve også denne gangen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krig er grusomt, men dette er ikke en krig.
En dag vil sannheten stå der, verden vil se at dette aldri handlet om selvforsvar.
Fordrivelse av det palestinske folket har vært målet, en fordrivelse som endte med det som vi er vitne til nå, et folkemord.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Typisk jødehat!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har hørt før at Israel blir beskyldt for apartheid. Det finnes eksempler på apartheid i dette området, men jødene driver ikke apartheid. Det er det Palestina-araberne som bedriver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine VictoriaG LBjørg Marit TinholtPiippokattaEvaanniken sandvikMarie HolterKirsten LundHanne Kvernmo RyeLinnTor-Arne JensenEllen E. MartolAnn ChristinKaren RamsvikEmil ChristiansenLinda NyrudLise MuntheTove Obrestad WøienDannyEgil StangelandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechKnut HauglandNina SolåsRoger MartinsenInger-LiseLeseberta_23ToveBjørg  FrøysaaRandiAHilde H HelsethTone HGrete AastorpsiljehusmorMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsTheaReadninggirl30