"Ingen lykkelig familie" av Shari Lapena
– Leseeksemplar fra Gyldendal

Sheila og Fred Merton er et velstående eldre ektepar med tre voksne barn. Vi møter dem hjemme hos foreldrene på påskemiddag. Der får barna en beskjed som ikke blir så godt mottatt. Dagen etter blir foreldrene funnet døde etter et innbrudd i huset.

En litt rotete, usannsynlig – og en hjerteløs psykologisk historie. Men for all del spenning og underholdning på høyt plan.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jakob SæthreCarine OlsrødNina M. Haugan FinnsonJulie StensethTove Obrestad WøienIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KPer LundHarald AndersenVannflaskeMarianneNElisabeth SveeEmil ChristiansenalpakkaBertyBjørg L.Kirsten LundSigrid Blytt TøsdalIngvild RosslundRoger MartinsenTine SundalPiippokattaTom-Erik FallaTanteMamieRisRosOgKlagingMathildeYvonne JohannesenVibekeRandiABeathe SolbergTheaBjørg  FrøysaaLinda NyrudBerit RReadninggirl30LailaKaramasov11TrineSynnøve H Hoel