"Jul i strandhuset" av Veroncia Henry
– Leseeksemplar fra Gyldendal

Lizzy og familien pynter alltid juletreet sammen. I år virker det som om mannen og barna har glemt tradisjonen. Lizzy blir alene med den perfekte lasagnen, og juletreet upynta i stua. Det er da hun finner ut at hun trenger en "time-out". Hun reiser til venninnens hytte. Hun legger igjen en lapp, men sier ikke hvor hun har dratt. Mobilen, den glemte hun igjen på bordet – dermed vet ingen hvor hun er.

Hyggelig feelgoodbok med både julestemning og romantikk.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.
Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nina M. Haugan FinnsonJulie StensethTove Obrestad WøienIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KPer LundHarald AndersenVannflaskeMarianneNElisabeth SveeEmil ChristiansenalpakkaBertyBjørg L.Kirsten LundSigrid Blytt TøsdalIngvild RosslundRoger MartinsenTine SundalPiippokattaTom-Erik FallaTanteMamieRisRosOgKlagingMathildeYvonne JohannesenVibekeRandiABeathe SolbergTheaBjørg  FrøysaaLinda NyrudBerit RReadninggirl30LailaKaramasov11TrineSynnøve H HoelHilde H HelsethHanne Kvernmo Rye