VALG AV BOK I LESESIRKELEN: Da var det "Reisen til nattens ende" av Louis-Ferdinand Céline som gikk av med seieren denne gangen (4 stemmer). Da bruker vi en ukes tid på å skaffe boken, og tiden fram mot jul for til å lese "Reisen til nattens ende" i lag.

Ulysses fikk 3 stemmer.
Stå vakt i mørket fikk 2 stemmer

Lykke til med lesingen. Ser fram til å høre mer fra dere underveis.
Jeg har fått bestilt Reisen til nattens ende i pocket og er halvveis i Ulysses :)

Jeg vil nå gå gjennom alt som er skrevet av refleksjoner omkring Lesesirkelens framtid.
Jeg fortsetter gjerne, men har et håp om større aktivitet så det gir mening å drive med dette.
Litt delte meninger ser jeg, men satser på å komme opp med et forslag.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Lesesirkel 2021.
Fra omtalene kan vi vente oss en forhåpentlig engasjerende utfordring ved lesningen av Reisen til nattens ende av Louis-Ferdinand Céline. På vaskeseddelen fra den første norske utgaven 1967 heter det: «I dag er det en klassiker. Men en klassiker som selv nå på mange vil virke som et slags våkent mareritt, med dens sterke blanding av fantasikraft og hensynsløs ærlighet.» Axel Amlie har fått ros for den norske oversettelsen. God lesning!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Boken ligger klar. I mellomtiden leser jeg en bok som ikke nådde helt opp i en tidligere avstemming; Emile Ajars «Med livet foran seg», en festlig liten bok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg bestilt boken, og hiver meg med i lesningen. Jeg håper på mye undring, begeistring og diskusjoner!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne