Mahfouz sin Cairotrilogi bør også nevnes - litterære perler produsert av den første arabiskspråklige nobelprisvinneren i litteratur…!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du har så fullstendig rett! Jeg bladde såvidt i den første boken i trilogien for mange - sikkert tyve - år siden, men den gang falt det ikke i smak. Nå, derimot! Jeg var innom biblioteket forleden helg, og ble faktisk sittende og lese flere kapitler av samme bok der. Nå fenget det! *(Ble ikke noe biblioteklån likevel, ettersom jeg så at jeg sannsynligvis ville få lest og levert tilbake i rett tid nå i sommer.) Kairo-trilogien skal jeg lese, vær sikker! Og da setter jeg bøkene opp på Egypt-listen min. (Jeg venter til jeg også kan skrive en kort kommentar om bøkene.) Mange takk for velplassert tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte første bind av Kairo-trilogien på loppemarked i dag, og leter nå forgjeves etter kommentarer om den her inne. Har du fått lest den, og i tilfelle ja - hva synes du om den? Jeg har også Midaqq-smuget av samme forfatter liggende ulest. Den har jeg sett litt blandede kritikker av, så den har foreløpig havnet et stykke ned på prioriteringslista.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenRandiAJakob Lund KlausenFredrikCecilie69RisRosOgKlagingBjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetSigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne M