"Jeg burde kanskje sagt nei" av Else Kåss Furuseth
– Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Else Kåss Furuseth, talkshowdronningen har gitt ut ny bok, skrevet av Kine Jeanette Solberg, "Jeg burde kanskje sagt nei". Den tar for seg episoder i livet til Else hvor hun har glemt alt om grensesetting, og hoppet inn i ting som hun kanskje kunne droppet.

Her er det massevis av humor, men jeg føler også at humoren kommer med en bismak. Selvsagt er dette en del av konseptet, men jeg føler at det ligger mye sårt, flaut og vondt mellom linjene.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er veldig enig med deg, og jeg liker også Else riktig godt. Jeg har tenkt på henne som trygg, men kanskje er hun ikke så trygg, men har en veldig evne til åpenhet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte