Siden dette nettstedet omhandler bøker og folks interesse for det møter en ikke så mange "forballidioter" eller andre "ekstreme" interesser her inne. Jeg hadde nok reagert på annen ekstremutfoldelse også, men å stenge seg inne/ isolerere seg vil for meg være mer ekstremt enn å være ute i naturen/ spille fotball og annet en kan gjøre i fellesskap med andre. For det er det jeg prøver å poengtere- Isolasjon over lengre tid selvpålagt eller ikke kan umulig være heldig. Å lese 2000 bøker på ett år vil si mer enn fem om dagen. Forstår ikke at det er mulig. Den godeste unge Frøysedal er nok en klok og oppegående mann og finner nok ut av dette, men han har bedt om råd/ hjelp og jeg formidlet mine tanker.

Må forøvrig si at du, Annelingua, viser relativt stor intoleranse for andre typer "ekstrem"interesser enn bøker, "fotballidioter" og "tulling som flyr rundt i skauen.. " Litt åndssnobberi som ikke er særlig sjarmerende;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jaja - jeg får vel stå ved at jeg er åndssnobb. Det måtte vel komme frem før eller siden, antar jeg. Som du skjønner, ønsker jeg meg hverken fotball eller nye ski til jul. Kanskje jeg skulle ønske meg litt sjarm i stedet? Hvis noen har noe å avse, altså?

Må forøvrig si at du, Annelingua, viser relativt stor intoleranse for andre typer "ekstrem"interesser enn bøker

Glemte nesten å presisere at mitt poeng var å trekke en parallell til andre typer "ekstrem"interesser enn bøker - tanken bak var at slike "besettelser" svært ofte er intense i en periode, og for de aller fleste avtar de vel over tid, etter som man blir eldre og klar for "et mer variert liv". Det er helt ålreit å være oppslukt av noe - det er faktisk mest synd på dem som ikke har evnen til å gå fullt og helt opp i noe, uansett om det er bøker eller skismøringens finesser, eller noe helt annet - men det er nå igjen bare min mening, som igjen er en smule spissformulert. (Auda - det er vel kanskje spissformuleringene som var problemet i forrige runde? - jeg skjønner det nå! Tror jeg.)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliLars MæhlumSolveigKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHildKirsten LundalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasKorianderHeleneKristine LouiseArne SjønnesenLars Johann MiljeChristofer GabrielsenReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde VrangsagenAnne Berit GrønbechCecilie69Alice NordliAnne Lise