"Nevil Shute – En by som Alice" er en flott kjærlighetshistorie synes jeg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig i at det er ei svært god bok, men er ikkje sikker på om det er kjærleiken som er det mest fremtredande med den. Uansett kan den anbefalast =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det lenge siden jeg har lest den men husker at jeg følte at det var en flott kjærlighetshistorie :-) og kom plutselig på en annen "Liv Ullmann - Nåde".
Den er det også lenge siden jeg leste. Og om kjærlighet er det mest fremtredende i boken husker jeg ikke. Men at grunntonen er stor kjærlighet det er jeg sikker på :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, husker tv-serien og at jeg bare måtte lese boka etter å ha sett den! Når det er sagt, synes jeg On the Beach er en enda sterkere fortelling, tenk å fremdeles ha troen på kjærligheten når man vet at dommedag nærmer seg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle