Trenger tips! :) Hva er den fineste kjærlighetshistorien du har lest?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 18 svar.

Av nyere bøker vil jeg tipse deg om en fin bok som har blitt godt mottatt her i landet og inneholder en spesiell flott kjælighetshistorie. Det er boka "Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt" av Jamie Ford.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kva med Forsøk i kjærlighet av Allain de Botton

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tusen hjertelig takk for alle tips, nå skal jeg velte meg i kjærlighetsbøker :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg er det boka av Gabriel G Marquez:

Kjærlighet i koleraens tid.

Av alle bøker jeg har lest om kjærlighet, er denne jeg vil putte opp øverst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjærlighetshistorier ser vi en rekke filmer, bøker og ikke minst sanger! Noen mener til og med at det er den eneste grunnen til at det er liv på jorda for å "finne kjærligheten". For som har hvert forelsket eller hatt følelser for noen vet at det er en ubeskrivelig følelse og at det er vanskelig og klare å gjennskape det i en bok men noen forfattere er utrolig flinke til det. For meg er det bøker som man skal klare le, smile og gråte av. Man skal forelske seg i selve historien, det er for meg en kjærlighetshistorie

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva med Kaptein Corellis mandolin av Louis de Bernières? Fant ikke den i boksamlingen din, men kan anbefale den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The History of Love av Nicole Krauss. En nydelig og kanskje litt rar bok om kjærlighet. Kjærlighetens historie heter den på norsk.

En annen trist og nydelig bok om kjærlighet er Random acts of heroic Love av Danny Scheinmann. Tilfeldige tegn på heroisk kjærlighet heter den på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Nevil Shute – En by som Alice" er en flott kjærlighetshistorie synes jeg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at det er ei svært god bok, men er ikkje sikker på om det er kjærleiken som er det mest fremtredande med den. Uansett kan den anbefalast =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det lenge siden jeg har lest den men husker at jeg følte at det var en flott kjærlighetshistorie :-) og kom plutselig på en annen "Liv Ullmann - Nåde".
Den er det også lenge siden jeg leste. Og om kjærlighet er det mest fremtredende i boken husker jeg ikke. Men at grunntonen er stor kjærlighet det er jeg sikker på :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, husker tv-serien og at jeg bare måtte lese boka etter å ha sett den! Når det er sagt, synes jeg On the Beach er en enda sterkere fortelling, tenk å fremdeles ha troen på kjærligheten når man vet at dommedag nærmer seg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Max og Helen av Simon Wiesenthal gjorde sterkt inntrykk - særlig fordi det er en sann historie. Tornefuglene og Tatt av vinden skårer høyt. The Guernsey Literary and Potato Piel Pie Society er en ny favoritt. Ellers er Nora Roberts dyktig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest Tornefuglene, men husker tv-serien. Richard Chamberlain som den ettertraktede geistlige har satt varige spor....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke helt min greie dette, men jeg fikk lyst til å foreslå noe som egentlig er en litt lang humoristisk novelle: Fra Adam og Evas dagbøker, av Mark Twain. Stort mer spesiellt samliv skal man vel lete lenge etter. Det humper og går med sedvanlig Twainsk burlesk humor (Adam er blandt annet i tvil om Kain og Abel er fisker eller en slags små bjørner, før han finner ut at de er gutter ("Skjønt Kain kanskje hadde stått seg på å forbli bjørn.").). Men tilslutt konkluderer han nydelig:

Adam (Ved Evas grav.): Jeg har skjønt det nå; paradiset... Det var der HUN var.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke lest så alt for mange rene kjærlighetshistorier, men noen har det blitt opp gjennom årene. Enkelte husker jeg knapt, mens andre har bitt seg fast. Novellen Elsk meg bort fra min bristende barndom (Borgen), romanene Kvinnen som klede seg naken for sine elskede (Wiese) og Stormfulle høyder (Brontë) og skuespillet Much ado about nothing (Shakespeare)representerer det beste jeg har lest av det mer romantiske slaget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikkje den genren eg beveger meg mest innom, men "en langvarig forlovelse" av Sébastien Japrisot, synes eg var ei ganske god bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, boken er reservert hos biblioteket :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie Uvaag