Du verden - det går år mellom hver gang jeg treffer på andre som ikke helt fikser den godeste K.H. Da jeg nesten ta oppfølger-testen; jeg har utviklet en teori om at den som har problemer med Hamsun, antagelig også har problemer med Milan Kundera OG Balzac. Basert på mine egne "sperrer", og forhør av de få andre jeg har møtt med tilsvarende sperrer: Hvor står du, Kundera- og Hamsun-messig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Haha, kanskje teorien din har noko for seg - i bokylla mi står to bøker av Kundera og tre av Balzac, alle ulest! Dei er hamna i "skal-snart-lese-når-eg-får-tid-men-glir -stadig-bakover-i-lesekøa"-kategorien. Men eg har ikkje gitt dei opp enno! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja - tenkte jeg det ikke! Den slår alltid til, den teorien der... (og den har naturligvis sitt utspring i den gode, gamle "på seg selv kjenner man andre"-filosofien). Jeg har forresten ikke gitt opp jeg heller, altså! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Teorien min "virker" for øvrig begge veier: de som elsker Hamsun, er gjerne like store fans av Kundera og Balzac, viser det seg. Interessant, hva? i alle fall ganske underholdende?

... kanskje jeg skulle døpe den "Lex annelingua" og sende den på egne ben ut i verden for å se om den har livets rett? ;-P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman