Jeg har også lagt inn bøker - ingen er blitt funnet. Går tilbake 12 år

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det samme har jeg, men heldigvis også noen bøker som er funnet.
Denne gangen er de ikke engang sjekket. Nå er det en og en halv måned siden jeg la inn forespørselen, uten respons, så jeg har registrert de selv.
Det som frustrerer mest er manglende tilbakemelding på e-post som er sendt admin. Jeg velger å tenke at det finnes en plausibel forklaring. Så håper jeg at noen fra admin. kommer med en oppklaring, eller i det minste en lyd, så jeg vet at de finnes og har det bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gikk gjennom listen og opptil flere er lagt til i mitt bibliotek, men det må sannsynlig være lagt til av meg. Listen kan ikke slettes fordi muligheten ligger ikke tilstede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliKirsten LundVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  Haugen