Det var stor interesse for å lese Barndommens gate av Tove Ditlevsen som vant med 7 stemmer.

Resten av stemmene fordelte seg slik:

Og tok de enn vårt liv av Per Hansson fikk 3 stemmer
Blåtind av Johan Borgen fikk 3 stemmer
Constance Ring av Amalie Skram fikk 3 stemmer
August av Knut Hamsun fikk 1 stemmer

Da bruker vi en uke på å skaffe boken. Jeg lager en ny diskusjonstråd over helgen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Bardommens gate av Tove Ditlevsen har jeg lest tidligere med stort utbytte. Jeg gleder meg til å ta fatt på boka igjen. Ditlevsens forfatterskap har fått fornyet aktualitet ved oversettelser til engelsk og en ny biografi på dansk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har jeg også, som helt ung. Boken kjøpte jeg selv da den kom ut i Bokklubben i 1978. Da var jeg 17 år og hadde meldt meg inn i Bokklubben. Jeg har den i bokhyllen fremdeles, og gleder meg til å lese den på nytt så mange år senere. Jeg bodde i København på 80-90-tallet, og har selv bodd i området rundt Istedgade et års tid (1983), og det vil forhåpentligvis gjøre boken mer interessant.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland