"En lykkelig familie" av Stian Hjelvin Andersen
– Leseeksemplar fra Pitch

Bli med inn til overklassen – til Bente og Erik Löwborg. De har tilsynelatende alt. De vasser i luksus, og har mer enn nok penger. Men bak fasaden er ikke alt like velpolert. Nå fyller Bente 65 år, og det skal feires. Det spares ikke på noe, og familie, venner og forretningsforbindelser bes med til en helg i den franske ferieboligen. Hemmeligheter avdekkes, og ting går ikke helt som planlagt.

Dette er en pangstart innenfor skjønnlitteraturen for forfatteren, og en bok jeg koste meg veldig med. Håper at det kommer ny bok snart.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe Solberg