Tilde har flyttet til et nytt sted og trives ikke spesielt godt. Det er vanskelig å få venner og i klassen er det flere klikker hun ikke får innpass i. En dag hun kommer på skolen ser alle på henne og hun skjønner at noe har skjedd - det har dukket opp en instagramkonto som heter "Stygge jenter" og Tilde er avbildet der med bildet fra skolekatalogen. Hvem kan stå bak noe slikt!?

Flere jenter blir avbildet på "Stygge jenter" og da Amanda som ble brannskadet som liten blir avbildet er grensen nådd! Noen av jentene slår seg sammen for å finne ut hvem som står bak kontoen og ting begynner å skje!

Av og til er boka litt kjedelig, men den tar seg opp og etter hvert blir det skikkelig spennende! Jeg gjettet ikke hvem det var som sto bak kontoen før det ble avslørt i alle fall! Om sosiale media, mobbing, grensesetting og vennskap. Anbefales for mellomtrinnet og ungdomsskolen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy Englund