Her er det flere fortellerstemmer, men heldigvis er kun en av dem jeg-stemme og samtlige kapitler har fortellerstemmen skrevet først så det var ikke noe problem å holde styr på hvem som "snakker" i hvert kapittel.

Denne gikk rett under huden på meg! Saffy og mannen Tom overtar huset etter Saffys bestemor Rose og begynner å pusse opp. Da de begynner å grave i hagen dukker det opp to lik... I tillegg til kriminalmysteriet om likene i hagen får vi også høre Roses historie og om ikke det er en vakker kjærlighetshistorie innpakket i brutal krim så vet ikke jeg! Denne klarte jeg nesten ikke å legge fra meg og ber mannen min litt om unnskyldning for at jeg nok var litt usosial på helgens hyttetur... Denne forfatteren må jeg lese mer av!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim