Jeg må si meg ganske fornøyd så langt. Målet er 52 bøker, og så langt har jeg lagt bak meg 34. Jeg har vært ivrig, og til dels latt det gå utover eksamenslesing. Nå er skolelivet forbi, med godt resultat tross alt (!), så nå skal jeg kose meg videre med bøkene uten dårlig samvittighet :D
Jeg har hatt mange gode leseopplevelser, den beste var nok Knausgård sin Min Kamp bind 1, den traff meg som et lynnedslag! Synd du ikke har hatt bedre leseopplevelser, håper de dukker opp fort!
Denne helgen har jeg hørt to lydbøker. Hør her'a av Gulraiz Sharif og Gjestene av Agnes Ravatn. Den første syntes jeg var medium minus. Den har gode leseromtaler, men jeg syntes den var en enkel versjon av Tante Ulrikkes vei, som igjen er en av de beste jeg har lest. Gjestene overrasket meg totalt! Den var skikkelig artig!
I bokform ligger novellesamlingen Pappa har fest av Ingebjørg Liland klar. Jeg begynner nok på den i dag når vi tar oss en pause fra hagearbeidet senere :)

Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så fint at du er over halvvis til målet, ikke verst med studier i bakgrunnen. Kjekt med gode leseopplevelser. Kjekt med gode bøker, håper du har god helg og god lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil Christiansen