Jaja rasisme blir vi ikke kvitt. Det er alltid noen som må tråkke på andre for å skinne bedre.

Da jeg var 23 år gikk jeg på College i Hampstead i London (15 min til sentrum). På skolens internat var der flest sorte der jeg bodde ( alle var over 20 år) - de fleste fra Afrika. Hadde jeg problemer med det ? Nei. Lærte å sette pris de så vel som de andre (kom fra alle kanter av jordkloden). Lærte mye om skikker i Afrika + mat retter derfra og andre land, fordi vi hadde et lite kjøkken som ble flittig brukt om kvelden. Skolens kantine lå underetasjen i vårt internat (skolen hadde minst 15 internater).

Så jeg forstår de sorte - folk snakker til huden deres ikke til personen selv. Tenk litt på det. Det har jeg aldri forstått. For hjernen sitter fremdeles oppi skallen og ikke i huden. Huden har mange funksjoner. Den regulerer kroppstemperaturen og beskytter kroppen mot ytre påvirkning, som UV-stråling, uttørking, kjemikalier og andre skadelige stoffer, og mot angrep fra mikroorganismer (for eksempel bakterier og virus). Huden er dessuten et sanseorgan som reagerer på berøring, trykk og smerte. Pluss holder alle organer på plass.

Når vi - hvite - får god solbrun farge får vi komplimenter for det - logikk ?

Det eneste jeg har å si om sort hud - vår sol er ikke sterk nok og en må ta tilskudd av D vitamin (tas med fett/Omega3 fordi det er et fettløselig vitamin)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre